NYKYAIKAISIA RATKAISUJA VERKKOON JA SÄKENÖIVÄÄ GRAAFISTA SUUNNITTELUA. EI TÄHDENLENTOJA.

Suunnittelemme ja toteutamme huippuluokan verkkosivuja, jotka eivät jätä asiakkaitasi kylmäksi - saat alusta loppuun räätälöityä jälkeä suoraan kehityksen aallonharjalta. Ota yhteyttä ja näytämme mikä on verkon potentiaali.

Referenssit

“Planetoidi renewed the entire Pelit.fi website, including our unique, tailored forum. We're still working with Planetoidi and improving Pelit.fi. With the new website lot of important features were introduced such as ad control and VIP areas. We're happy with Planetoidi's reliability, responsiveness and initiative.”

Tuija Lindén, Päätoimittaja, Pelit, Fokusmedia

Web design & devaus

Verkkosivujen suunnittelun keskiössä ovat aina tavoitteesi ja asiakkaasi. Kun toiminnallisuus, visuaalinen ilme ja käyttökokemus pelaavat yhteen, viestisi menee perille. Helppo päivitettävyys, hakukoneoptimointi ja nykyaikainen tekniikka kuuluvat myös aina pakettiin.

Yritysilmeet

Yritysilme kiteyttää tuotteesi, tarinasi ja tavoitteesi visuaaliseksi kokonaisuudeksi. Planetoidista saat yritysilmeen suunnittelun ja toteutuksen kaikki vaiheet – siten kustannuksetkin pysyvät kurissa.

Ota yhteyttä

Yhteystiedot

Puhelin: +358 44 329 2033

Sähköposti: tuomas.louekari@planetoidi.com

Osoite: Karhutie 16, 00800 Helsinki

Y-tunnus: 2643455-2